Raportului privind impactul asupra mediului

Raportului privind impactul asupra mediului

SC FABRICA DE LAPTE BRASOV SA anunta publicul interesat asupra depunerii Raportului privind impactul asupra mediului si a Studiului de evaluare a nivelului de zgomot, pentru proiectul „Demolare casa; Construire locuinta si garaj; Refacere imprejmuire”propus a fi realizat in jud. Brasov , mun. Brasov, str. Fagetului nr.13.

Tipul deciziei posibile luate de APM Brasov poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.Raportul si Studiul pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Brasov, str. Politehnicii nr.3, si la punctul de lucru  SC FABRICA DE LAPTE BRASOV SA, jud. Brasov, com. Halchiu, DN 13, km 10+800, in zilele de luni-joi intre orele 8-16:30 si vineri intre orele 8-14.

Raportul este disponibil si la  urmatoarea adresa de internet https://apmbv.ro.
Dezbaterea publica a Raportului privind impactul asupra mediului si a Studiului de evaluare a nivelului de zgomot va avea loc in mun. Brasov, str. Michael Weiss, nr.1, in data de 16.06.2016, incepand cu orele 16:00.

Publicul interesat poate transmite in scris comentarii/opinii/observatii privind documentele mentionate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului  Brasov, Strada Politehnicii nr. 3, pana la data de 16.06.2016.

Documente GDPR