Light in the dark

Light in the dark

Suntem alaturi de oamenii care reusesc sa se autodepaseasca in ciuda dizabilitatilor. Acestia sunt adevaratii invingatori!

In anul 2011 am lansat "Light in the Dark", un program de incurajare a autonomiei persoanelor cu deficienta de vedere, precum si de crestere a nivelului de constientizare a problemelor cu care se confrunta nevazatorii.

Conform Asociatiei Nevazatorilor, in Romania sunt peste 80.000 de persoane cu deficiente de vedere. Ne dorim sa determinam opinia publica si autoritatile sa ofere mai mult sprijin acestor oameni, in principal prin actiuni care sa creasca gradul lor de autonomie.

Am inceput cu produsele noastre si am introdus, in premiera pe piata alimentara din Romania, ambalajul inscriptionat in limbaj Braille. Laptele de Consum Oly a fost prevazut cu un capac Braille, astfel incat nevazatorii sa poata identifica cu usurinta tipul produsului dorit.

Lansarea ambalajului special a fost insotita de implementarea unei platforme de comunicare care sa atraga atentia asupra cauzei si sa formeze o comunitate care sa sprijine persoanele cu deficiente de vedere.

Demersul nostru nu se opreste aici, vom continua sa sprijinim oamenii cu deficiente de vedere.

Documente GDPR