Iaurtul Ecologic de la Olympus este o noutate pe piata din Romania si de aceea iti oferim o experienta demna de o premiera. Acesta este produs in Romania, cu ingrediente 100% locale, pastrand in acelasi timp gustul Olympus pe care il recunosti si pe care il indragesti.

Acesta a obtinut certificarea ecologica din partea Bio Austria, organism de certificare strict si riguros ce a monitorizat atent proces de fabricatie, agriculturile ecologice locale si standardele riguroase de calitate impuse de catre organismele internationale si nationale in domeniu.

Fermele ecologice de la care este colectat laptele folosit pentru producerea de iaurt ecologic Olympus sunt foarte atent selectionate, pe baza regulilor privind sistemul de inspectie si de certificare ecologica stabilite de catre Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale. Aceste ferme functioneaza pe sistemul circuitului inchis al agriculturii, folosind sisteme cat mai apropiate posibil de cele existente in mod natural, in stransa legatura cu sanatatea solului, a animalelor si cea a omului.

Documente GDPR