Lactatele de calitate exceptionala sunt preocuparea noastra principala. Bucura-te in fiecare zi de gustul delicios al laptelui si al produselor lactate Olympus!

 

Lactate Olympus

Lactatele Olympus sunt produse de un grup de companii detinut de o familie care a dezvoltat deja o traditie a producerii produselor lactate.
In 1999 am intrat in cultura gastronomica a Romaniei si ne-am extins treptat, in 10 ani am achizitionat fabrici renumite de prelucrare a laptelui, din Grecia, am construit un depozit frigorific dotat cu cea mai inalta tehnologie la Crevedia, iar apoi am construit fabrica de lactate de la Halchiu, jud. Brasov, finalizata la inceputul anului 2011.
Suntem in continua cautare a perfectiunii si ne dorim sa producem o gama larga de produse lactate de o calitate excelenta.


La Olympus ne asiguram ca te poti bucura zilnic de lactatele preferate si de intreaga cultura mediteraneana. De asemenea armonia totala intre procesul de productie, natura si oameni este la fel de importanta pentru noi.
Angajatii nostri sunt partenerii de incredere si le oferim cele mai bune si sigure conditii de munca din grija si dragoste pentru comunitate.
Ne concentram eforturile si mentinem o relatie excelenta cu furnizorii nostri, bazata pe incredere, pentru ca ne dorim calitate optima a produselor la cele mai bune preturi pentru clientii nostri.
Respectam mediul in care se dezvolta copiii nostri si ne straduim continuu sa-l protejam si sa imbunatatim conditiile de lucru.
Punem pe primul loc grija pentru consumatorii produselor noastre, interesul pentru binele celor care aleg produsele noastre.

In prezent, tehnologia face deja parte din vietile noastre iar noi o punem in slujba sanatatii. In fabrica Olympus din Brasov, pe o suprafata de 150.000 de metri patrati, primim un maximum de 48.000 litri de lapte pe ora, care intra apoi in procesare pe liniile noastre de productie. Astfel, putem produce 16.000 litri de lapte de consum (sticla PET) si 10.500 litri de lapte UHT (ambalaj TetraPak) pe ora, 150 de tone de iaurt si 120 de tone de branzeturi pe zi. Toate produsele Olympus beneficiaza de o tehnologie TetraPak de ultima generatie. Doar ele sunt reteta succesului nostru si a expansiunii rapide.

 

Calitatea Olympus

Urmam toate standardele pentru calitate optima, de la selectionarea materiei prime, trecand prin toate fazele de productie si pana la obtinerea produsului final respectand principiile de igiena si siguranta a alimentatiei.
Pentru a asigura calitatea produselor noastre,  S.C. Fabrica de Lapte Brasov S.A. a adoptat:

ISO 22000:2005
Hazard Analysis & Critical Control Point

BRC Global Standard for Food Safety
British Retail Consortium

IFS Food, versiunea 6
International Food Standard

Documente GDPR