Anunt Agentia pentru Protectia Mediului Brasov

Anunt Agentia pentru Protectia Mediului Brasov

Agentia pentru Protectia Mediului Brasov anunta publicul interest asupra luarii deciziei de revizuire a autorizatiei integrate de mediu pentru SC FABRICA DE LAPTE BRASOV SA pentru activitatile desfasurate la punctul de lucru din localitatea Halchiu, DN13, KM 10+800, jud. Brasov. Decizia a fost luata in urma consultarii autoritatilor membre C.A.T. , intrunit in data de 21.08.2017 la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov.

Decizia de emitere a autorizatiei integrate de mediu se va afisa la sediul Primariei Halchiu si Agentia pentru Protectia Mediului Brasov, pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov http://apmbv.anpm.ro si a titularului de activitate. Proiectul autorizatiei integrate de mediu poate fi consultat pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov http://apmbv.anpm.ro.

Observatiile publicului se primesc in scris la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov, din Brasov, str. Politehnicii , nr. 3 sau electronic la adresa office@apmbv.anpm.ro, si la Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor la fax .0214089615 (in termen de 30 de zile de la data primului anunt public.