Anunt Agentia pentru Protectia Mediului Brasov

Anunt Agentia pentru Protectia Mediului Brasov

“Agentia pentru Protectia Mediului Brasov anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de revizuire a autorizatiei integrate de mediu pentru S.C. FABRICA DE LAPTE BRASOV S.A. pentru activitatile desfasurate la punctul de lucru din localitatea  Halchiu, DN 13 KM 10+800, jud. Brasov. Decizia a fost luata in urma consultarii autoritatilor membre CAT , intrunite in data de 02.11.2015 la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov.

Decizia de emitere a autorizatiei integrate de mediu se va afisa la sediul Primariei Halchiu si Agentia pentru Protectia Mediului Brasov, pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov http://apmbv.anpm.ro si a titularului de activitate. Proiectul autorizatiei integrate de mediu poate fi consultat pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov http://apmbv.anpm.ro.

Observatiile publicului se primesc in scris la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov, str. Politehnicii nr.3 sau electronic la adresa office@apmbv.anpm.ro cat si la Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, fax 0214089615 (in termen de 30 de zile de la data publicarii primului anunt public)”