• Olympus Dairy primeste distinctia de SuperBrand in categoria lactate
  Olympus Dairy primeste distinctia de SuperBrand in categoria lactate

  Anul acesta, Olympus a fost ales printre cele mai puternice branduri din tara la categoria lactate, in cadrul Premiilor Superbrands Romania 2017. Superbrands reprezinta un instrument de referinta pentru potentialul Romaniei, precum si pentru un public interesat de o piata si un stil de viata dominate de criterii precum calitatea, distinctia si reputatia.

  more... 23.10.2017
 • Anunt proiect ”Extindere statie de epurare existent (marire capacitate)”
  Anunt proiect ”Extindere statie de epurare existent (marire capacitate)”

  SC FABRICA DE LAPTE BRASOV SA, titular al proiectului ”Extindere statie de epurare existent (marire capacitate)”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare, continuarea procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare, pentru proiectul ”Extindere statie de epurare existent (marire capacitate)” propus a fi amplasat in Halchiu, Dn 13, km 10+800, judetul Brasov.

  more... 06.10.2017
 • Anunt Agentia pentru Protectia Mediului Brasov
  Anunt Agentia pentru Protectia Mediului Brasov

  Agentia pentru Protectia Mediului Brasov anunta publicul interest asupra luarii deciziei de revizuire a autorizatiei integrate de mediu pentru SC FABRICA DE LAPTE BRASOV SA pentru activitatile desfasurate la punctul de lucru din localitatea Halchiu, DN13, KM 10+800, jud. Brasov.

  more... 26.09.2017
 • Anunt Fagetului
  Anunt Fagetului

  SC FABRICA DE LAPTE BRASOV SA, anunta publicul interesat asupra deciziei de respingerea solicitarii acordului de mediu pentru proiectul “Demolare casa, construire locuinta si garaj, refacere imprejmuire” amplasat in Brasov, strada Fagetului nr.13.

  more... 21.11.2016
« 1 | 2 | 3 | »