Supa crema de praz

15

INGREDIENTE

Compozitie
2 tulpini praz
1 ceapa alba
1 cartof
600 ml apa
2 linguri ulei
1 lingurita zahar
300 ml lapte
120 g branza feta
1/2 legatura marar
* sare

PREPARARE

Curatam, taiem cartoful si il punem la fiert in cei 600 ml apa.

Curatam si taiem ceapa si prazul apoi le punem la calit in putin ulei. Dupa ce s-au inmuiat le punem la fiert cu cartoful, sare si lingurita de zahar. Le lasam sa fiarba pe foc mic 30 de minute.

Pasam legumele impreuna cu lichidul ramas de la fiert folosind un blender. Adaugam laptele si mararul tocat marunt, mai adaugam sare dupa gust si incalzim supa fara sa o mai fierbem.

Servim supa cu feta maruntita.

Fel de mancare

Supe/ciorbe

Complexitate

Usor

Specific

PRODUSELE OLYMPUS