Salata de sfecla cu iaurt

15

INGREDIENTE

Compozitie
4 sfecle rosii
500 g iaurt cremos 5%
2 catei de usturoi
1 lingurita miere
* putin otet de mere (dupa gust)
* cateva frunze de menta proaspata
* sare
* piper

PREPARARE

Sfecla se spala bine, i se taie codita si se pune la fiert pentru 35-40 de minute pana intra furculita in ea (in functie de dimensiunea sfeclelor timpul trebuie ajustat). Scurgem si racim sub apa rece. Curatam coaja folosind niste manusi pentru ca sucul de sfecla pateaza foarte tare.

Zdrobim usturoiul, il amestecam cu iaurt, sare, piper, miere. Adaugam sfecla si amestecam bine, adaugand si putin otet, in functie de cum ne place.

Servim cu frunzulite de menta proaspata deasupra.

Fel de mancare

Salata

Complexitate

Usor

Specific

PRODUSELE OLYMPUS