Pui crocant si aromat

15

INGREDIENTE

Compozitie
350 g piept de pui
150 g iaurt
3 linguri smantana
50 g fulgi de porumb
50 g pesmet
4 catei usturoi
2 linguri ulei
1 lingura ketchup (preferabil de casa)
* sare
* piper
* boia
* busuioc uscat

PREPARARE

Zdrobim 2 catei de usturoi si ii amestecam bine cu iautul, sare, piper, boia, busuioc si putin ulei de masline. Taiem carnea de pui fasii de grosimea unui deget, o punem in iaurt, amestecam bine si lasam la frigider pentru 30 de minute.

Zdrobim cu mana fulgii de porumb si ii amestecam cu pesmetul si putina sare. Pregatim o tava de cuptor cu hartie de copt pe care o ungem cu putin ulei. Fiecare fasie de pui, cu iaurtul condimentat pe ea, o trecem prin fulgii de porumb pe toate partile, presand bine.

Asezam snitelele in tava si dam la cuptorul incins la 190 de grade pentru aproximativ 20-25 de minute.

Zdrobim usturoiul ramas cu putina sare, boia si busuioc, adaugam smantana si ketchup, amestecam si servim cu puiul nostru crocant.

Fel de mancare

Fel de baza

Complexitate

Usor

Specific

PRODUSELE OLYMPUS