Portofel de pui cu feta, sparanghel si ardei copt

15

INGREDIENTE

Compozitie
2 jumatati mici de piept de pui
200 g branza feta
4 fire sparanghel
2 ardei copti rosii
2 lingurite ulei
1 varf lingurita boia dulce
* oregano
* sare
* piper

PREPARARE

Desfacem cu un cutit pieptul de pui, il acoperim cu folie de plastic (ca sa nu sara) si il batem cu ciocanul de snitele pana ajunge de 5-6 mm. Punem piper si oregano (nu are nevoie de sare pentru ca feta este sarata). Asezam o bucata de ardei copt, o bucata frumoasa de feta, sparanghelul si inca o felie de ardei copt, apoi strangem carnea ca pe un plic, acoperind bine umplutura. Rasucim si asezam cu inchiderea “portofelului” in jos.

Procedam la fel cu a doua bucata de carne.

Amestecam putin ulei cu un strop de sare si cu boia si ungem portofelele. Le bagam in cuptorul incins la 200 de grade pentru 20 de minute. Inainte de servire taiem portofelul pe diagonala si il asezam ca sa se vada frumos umplutura.

Fel de mancare

Fel de baza

Complexitate

Usor

Specific

PRODUSELE OLYMPUS