Omleta la cuptor cu dovlecei si telemea

15

INGREDIENTE

Compozitie
4 oua
150 g telemea de capra
250 g dovlecei
2 linguri ulei de masline
5 frunze de busuioc verde
3-4 frunze menta proaspata
* sare

PREPARARE

Se spala dovleceii, ii taiem pe lungime, le scoatem semintele si ii taiem in cubulete cu latura de aproximativ 5 mm.

Incingem o lingura de ulei intr-o tigaie si gatim dovleceii pe foc mediu spre mare pentru 2-3 minute. La final le adaugam putina sare.

Tocam menta si busuiocul. Batem ouale cu verdeata, amestecam cu branza taiata cubulete si dovleceii.

Ungem cu putin ulei niste forme de briose, impartim compozitia cat sa avem de 2 degete in fiecare forma si bagam la cuptorul incins la 180 de grade pana cand omleta incepe sa se rumeneasca usor deasupra.

Fel de mancare

Fel de baza

Complexitate

Usor

Specific

PRODUSELE OLYMPUS