Mini-placinte cu porumb

15

INGREDIENTE

Compozitie
8 foi subtiri de placinta
70 g unt
3 fire de ceapa verde
100 g bacon
200 g porumb din conserva
2 oua
250 ml smantana dulce pentru gatit
* nucsoara
* sare

PREPARARE

Taiem marunt ceapa verde si o calim intr-o lingura de unt 2 minute pana se inmoaie. O amestecam cu baconul taiat marunt, porumbul, ouale, smantana de gatit, putina sare si nucsoara.

Topim restul de unt, taiem discuri din foile de placinta, ungem un disc cu unt apoi punem peste el 3 alte discuri. Punem cele 4 bucati de aluat intr-o forma de briosa si repetam cu foile ramase.

Umplem foile de aluat cu compozitia facuta mai devreme si dam la cuptor, la 190 de grade pentru aproximativ 25 de minute (pana cand compozitia e coapta si usor rumenita deasupra).

Fel de mancare

Gustare calda

Complexitate

Usor

Specific

PRODUSELE OLYMPUS