File de dorada cu crusta, salata rece de paste cu rosii uscate si creveti
INGREDIENTE

Compozitie
10 ml ulei de masline
50 g penne multi colore
100 g telemea de capra
20 g lamai
20 g rosii uscate
20 g capere
150 g creveti
150 g file de dorada
50 g paine neagra
5 g marar
1 g sare
2 g piper rosu

PREPARARE

Fileurile de dorada se pun intr-un vas termorezistent, apoi se acopera cu un crumble din paine neagra, capere, marar si piper rosu. Se da la cuptor cca. 15 minute la 170 grade. Pastele se fierb al dente, se scot, se strecoara si se racesc. Crevetii se curata. Pastele se pun intr-un bol, apoi adaugam rosii uscate, capere, lamaie, creveti si la urma putina branza de capra. Se amesteca totul si se mai adauga putin ulei de masline. Salata se serveste intr-o farfurie intinsa acompaniata de fileurile de dorada.

Fel de mancare

Fel principal

Complexitate

Mediu

Specific

Italian

PRODUSELE OLYMPUS